Ćorić: TOŠK dvije i pol godine nije izgubio kući, zasluženo smo slavili

Posušje pobjedom otvorilo sezonu

Ćorić: TOŠK dvije i pol godine nije izgubio kući, zasluženo smo slavili

S. Mlaćo

HŠK Posušje pobjedom je otvorio novu sezonu u Prvoj ligi.

Posušje je slavilo pogotkom sa 11 metara, a strijec je bio Barišić.

Svoje viđenje meča za SportSport.ba je dao trener gostiju Denis Ćorić.

"Dominirali smo sve izuzev tih 15 minuta na početku meča. Imali smo prvo poluvrijeme 2-3 šanse i trebali voditi. Drugo poluvrijeme ušli smo loše, ali kako je vrijeme odmicalo igrali smo sve bolje i bolje. Bog dragi nas je nagradio penal i mislim da smo apsolutno zaslužili pobjedu. Znali smo da TOŠK dvije i pol godine nije izgubio kod kuće i drago nam je što mi baš bili tu koji su uzeli tri boda", kazao je Ćorić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Posušje se vratilo u Prvu ligu, ali očigledno da želi igrati zapaženu ulogu.

"Nismo opterećeni rezultatom, no sigurno je da ćemo igrati finu ulogu. Pokazali smo to i danas. Imamo sve potrebne stvari za stabilnog prvoligaša, a tako će mislim i biti", dodao je Ćorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi