Ćorić: Čelik je najvažnija utakmica za nas

Trener Širokog Brijega

Ćorić: Čelik je najvažnija utakmica za nas

M. Maksimović

Uigravao je Denis Ćorić tokom reprezentativne pauze nekoliko varijanti za Čelik koji Širokobriježane, kako tvrdi upravo on, nema čime iznenaditi u nedjelju.

“Pogledao sam njihove posljednje utakmice, posebno onu sa Olimpicom u kojoj ih je s klupe predvodio novi trener. Znamo šta je jača strana današnjeg Čelika, a znamo i gdje su ranjivi. Pokušat ćemo iskoristiti uočene slabosti. Protivnika bez obzira na poziciju na tabeli moramo shvatiti vrlo ozbiljno. Igračima sam rekao da je predstojeća najvažnija utakmica za nas”, rekao je Ćorić.

Široki Brijeg je nakon trijumfa nad Željezničarom uhvatio priključak za pozicijom koja vodi do Lige šest.

“Moramo osvojiti minimalno šest bodova. Uvjeren sam da će i šest bodova biti dovoljno za Ligu za prvaka”, zaključio je.  

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi