Ćorić: Puni samopouzdanja idemo u Mostar

Nakon pobjede nad Željom

Ćorić: Puni samopouzdanja idemo u Mostar

M. Maksimović

U 37. minuti utakmice Širokog Brijega i Željezničara igrane u nedjelju Wagner Santos Lago u padu je glavom zakucao loptu u mrežu Vedrana Kjosevskog čime su Širokobriježani upisali vrlo važnu pobjedu na putu ka Ligi šest. 

Centaršut za Wagnera uputio je jedan od najboljih igrača na utakmici Dino Ćorić, koji bez obzira na prilike koje je propustio Željezničar smatra da je pobjeda Širokog Brijega zaslužena.

“Bila je teška utakmica, početak nije baš bio najbolji, ali je drugi dio prvog poluvremena bio itekako dobar i upravo u tom periodu smo poveli s 1:0. U nastavku smo uspjeli zadržati prednost ne dozvoljavajući gostima da ugroze naš gol“, rekao je Ćorić za SportSport.ba.

U narednom kolu Široki Brijeg će u hercegovačkom derbiju gostovati Zrinjskom u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Puni samopouzdanja idemo u Mostar kod Zrinjskog koji je na papiru favorit. Bit će dobra utakmica, bit će vjerujem mnogo golova, pa neka pobijedi bolji tim“, dodao je.

Široki Brijeg će na hercegovačkom derbiju biti lišen usluga Ivana Barabana i Josipa Barišića. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi