Ćorić: Sretan sam zbog šest osvojenih bodova

Tim sa Pecare se učvrstio na trećoj poziciji

Ćorić: Sretan sam zbog šest osvojenih bodova

S. Mlaćo

Široki Brijeg je uspješno prošao gostovanje kod posljednjeplasiranog Viteza. Naime, tim sa Pecare slavio je sa visokih 4:1, te se učvrstio na trećoj poziciji. 

U listu strijelca za goste u Vitezu se upisao i Josip Ćorić.

"Odlično smo krenuli u nastavku, momčad je osvojila maksimalne bodove u utakmicama protiv FK Sarajevo i NK Vitez. Jako sam sretan zbog toga, kako zbog svoja dva postignuta gola, tako još više zbog šest osvojenih bodova. Okrećemo se mislima na gostovanje kod FK Radnik Bijeljina, gdje nas sigurno očekuje tvrda i teška utakmica. Napravili bi odličan posao kada bi se uspjeli vratiti s nova tri boda, rekao Ćorić.

Zanimljivo da se Ćorić u listu strijelaca upisao i protiv FK Sarajevo na otvaranju sezone kada je njegov tim slavio sa 2:1

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi