Ćorić: Teren je jedino mjerilo

Široki - Vitez

Ćorić: Teren je jedino mjerilo

M. Maksimović

Nakon nekoliko utakmica koje je preskočio zbog povrede, Dino Ćorić u Vitezu će zauzeti mjesto u timu Širokog Brijega.

Protivnik od nedavno ima novog šefa stručnog štaba koji igrom slučaja najbolje poznaje Širokobriježane. Riječ je naravno o Slavenz Musi koji je sa Širokobriježanim odradi kompletne pripreme.

“Trener Musa igračima Viteza može dati korisne savjete i ukazati na naše mane, ali on neće igrati, bit će to susret jedanaest igrača jednog protiv jedanaest igrača drugog tima, od kojih je, nadam se, kvalitetniji naš. To ipak treba potvrditi na terenu koji je jedino mjerilo”, rekao je Ćorić. 

Trijumf bi, smatra Ćorić mogao biti nagovještaj serije uspješnih rezultata kojom bi se Širokobriježani vratili u vrh tabele.

“Vjerujem da pobjedom protiv Viteza možemo ući u niz dobrih rezultata i vratiti se u borbu za Evropu. Od drugog nas mjesta dijeli pet bodova, a to se vrlo brzo može nadoknaditi,” dodao je Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki će u Vitezu igrati bez kartoniranog Barabana i povrijeđenog Brekala

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi