Ćosić: Atmosfera je puno bolja, u Široki po prolaz

Ekspedicija Sarajeva u Hercegovini

Ćosić: Atmosfera je puno bolja, u Široki po prolaz

Ekspedicija FK Sarajevo jutros je u 11:00 sati iz TC Butmir otputovala za Hercegovinu.

Aktuelne osvajače duple krune u sklopu osmine finala Kupa BiH sutra čeka duel sa Širokim Brijegom, a do same utakmice igrači i stručni štab će boraviti u Ljubuškom.

Posljednji rezultati znatno su poboljšali atmosferu u taboru Sarajeva, pa tako svi u klubu vjeruju da mogu slaviti, odnosno eliminisati Široki Brijeg kako bi ponovili ono što je bilo prošle godine.

"Izlazimo iz dvije pobjede u prvenstvu. Sigurno da je situacija, ali i atmosfera među igračima puno bolja nego u proteklom periodu, s obzirom na te dvije pobjede i da nam se vraćaju dva-tri igrača, koji će imati određenu minutažu na predstojeće dvije utakmice. Vidimo da je Širokom godila promjena trenera, da su i oni proigrali, što pokazuje posljednja utakmica sa Zrinjskim", kazao je član stručnog štaba Dženis Ćosić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Prvenstveno želimo da napravimo dobar rezultat u Kupu sa Širokim i nakon toga naravno protiv Zrinjskog u prvenstvu. Mi smo trenutno ipak fokusirani samo na Kup. Pokušat ćemo ponoviti ono što je bilo prošle godine, kada smo imali sličnu situaciju, samo što smo tad sa Zrinjskim igrali u Kupu, a protiv Širokog u prvenstvu“.

Na put u Hercegovinu su krenuli: Kovačević, Dizdarević, Lazić, Šerbečić, Hodžić, Letić, Šabanović, Đokanović, Hebibović, Velkoski, Ahmetović, Handžić, Guzina, Milanović, Dupovac, Tatar, Mustafić, Rahmanović, Šišić, Gavrić. Igrači koji nisu otputovali sa ekipom jutros su od 9:30 sati obavili trening.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Exeter
A gdje zadnji vezni, Ćosiću?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi