"Šteta što se sad sastajemo, ali smo u prednosti protiv Sarajeva"

Toni Karačić pred meč na Pecari

"Šteta što se sad sastajemo, ali smo u prednosti protiv Sarajeva"

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega sutra na svom terenu dočekuju Sarajevo u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Široki je u pozitivnoj seriji otkako je klupu ovog tima preuzeo Toni Karačić, a ovaj tim želi sutra nastaviti niz na Pecari i pobijediti ekipu Sarajeva.

Ovi timovi su u prošloj sezoni igrali u finalu Kupa BiH i jasno je da se očekuje odličan meč. Na današnjoj press konferenciji trener domaće ekipe je poručio da se nada prolasku jer su u prednosti domaćeg terena.

"Šteta što se ove dvije momčadi, prošlogodišnji finalisti, sada susreću već u osmini završnice Kupa BiH i što jedna mora ispasti. Mi smo u pozitivnom nizu, igramo kući, u prednosti smo i nadamo se prolasku", rekao je Karačić.

O sastavu Karačić nije želio mnogo da govori, te je samo potvrdio da se u ekipu vraća Jović, dok je van konkurencije Stanić.

Na press konferenciji bio je i defanzivac ovog tima Branimir Cipetić koji igra u odličnoj formi u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Znamo ko je Sarajevo u bh. nogometu, ali na Pecari nitko nije favorit osim Širokog. Puno će se više nas pitati nego njih i ako budemo pravi, a vjerujem da hoćemo, slavit ćemo", izjavio je Cipetić.

Utakmica između Širokog Brijega i Sarajeva igra se sutra na Pecari od 18:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Je li ovo Mile Kitić
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti