Pomoćni trener pred gostovanje Zvijezdi 09

Ćosić: Moramo se barem nekako iskupiti za igru u derbiju

4

Komentari (4)

DaRepliciram
Ne mozete se iskupiti !!!!!!!!
Tumbe1976
ma Husref je bio zreo na smjenu jos prije tri-cetiri mjeseca. izgubio svlacionicu,otjero kondicionog trenera , danas je izjavio da je on zajedno sa Emirom birao igrace koji ce doci. znaci jedan od direktnih krivaca za transfere. nikad nije priznao da je on kriv. a uprava je odron odrona jos odavno. uglavnom svi su krivi i svi trebaju da lete ne samo Husref
VelaHavle
Pa konju jedan, uz sve to sto si nabrojao covjek 15 kola prije kraja dijeli prvo mjesto
pjanke_1
Od toga sto si tume napisao, jedino je greska sto je otisao kondocioni trener. Ocito da smo sa tim likom prosle sezone napravili prave stvari. Prosetali se kroz ligu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti