Ćosić nakon Širokog: Nismo zaslužili poraz

Pomoćni treneri dali svoje viđenje derbija na Pecari

Ćosić nakon Širokog: Nismo zaslužili poraz

Midhat Šljivak

Široki je u derbiju 1. kola Lige za prvaka pobijedio Sarajevo na Pecari sa 1:0.

Jedini gol na meču je iz sporne pozicije postigao Dražen Bagarić, a pomoćni trener FK Sarajevo Dženis Ćosić tvrdi da Bordo tim nije zaslužio poraz usprkos tome što nisu imali šut u okvir gola.

"Nije nam lako nakon ovog meča. Mislim da nismo zaslužili poraz. Bio je faul, ne znam da li je bio ofsajd prilikom gola. Nadam se da ćemo se podići nakon ovog poraza i da ćemo biti mnogo bolji u Bijeljini", rekao je Ćosić nakon meča.

Pomoćni trener Širokog Denis Ćorić tvrdi da je pobjeda domaćeg tima sasvim zaslužena.

"Teška utakmica, posebno prvo poluvrijeme. Mislim da smo bili bolji za taj gol i zasluženo smo pobijedili. Tri boda nam znači puno u borbi za Evropi, znači nam puno i što da ne, da se uključimo u borbu za sami vrh", istakao je Ćorić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Nemoj tako. Teren je bio los
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi