Costa fotografijom na Instagramu riješio sve dileme

Nakon svađe s Conteom

Costa fotografijom na Instagramu riješio sve dileme

Španski reprezentativac i napadač Chelseaja Diego Costa suočio se sa brojnim kritikama nakon što je procurila informacija o svađi sa trenerom ove ekipe Antoniom Conteom.

Engleski mediji veoma brzo su počeli sa špekulacijama da je Costa dobio bogatu ponudu iz Kine od 30 miliona eura po sezoni i da je njegova velika želja da istu prihvati. Također, kao glavni razlog što nije putovao u Leicester na današnju utakmicu Premiershipa navodi se svađa sa medicinskim osobljem koje mu navodno nije vjerovalo da je povrijeđen.

Ipak, Diego Costa je odlučio stati u kraj špekulacijama te je na Instagramu postavio fotografiju kojom je vjerovatno htio poručiti da još uvijek misli samo na Chelsea i da nema namjeru odlaziti iz kluba.

U opis je napisao 'Naprijed Chelsea!!!".

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi