Žestoka svađa: Nakon ovoga razilaze se Costa i Conte?

Napadača nije otputovao u Leicester

Žestoka svađa: Nakon ovoga razilaze se Costa i Conte?

Chelsea je lider Premiershipa, ali stvari lagano kreću nizbrdo u ovom londonskom timu.

Naime, englerski mediji danas donose ekskluzivnu priču o svađi napadača i prvog strijelca ove ekipe Diega Coste i trenera Plavaca Antonia Contea. Costa se žalio na povredu donjeg dijela leđa i zbog toga je tražio da ne putuje na narednu utakmicu u gostima protiv Leicestera.

Ipak, medicinski tim Chelsea smatra da Costa lažira povredu te su nakon pregleda navodno ustanovili da bi on mogao igrati i upravu su tu informaciju prenijeli Conteu. Ipak, napadač rođen u Brazilu ni nakon toga nije htio putovati u Leicester kazavši da ne vjeruje metodama medicinskog tima Chelseaja pa je odlučio propustiti ovaj meč.

Podsjetimo da je Chelsea namjeravao da produži ugovor sa Costom, ali nakon ovoga veoma bi lako mogli odustati od te ideje i pustiti Costu da ode.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je španski reprezentativac ove sezone već postigao 14 golova u Premiershipu te je prvi strijelac lige. Meč između Leicestera i Chelsea igra se sutra od 18.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi