Costa priznaje da se kaje što je 2014. godine otišao u Beograd na liječenje kod doktorke Marijane

Nije mu puno pomogla

Costa priznaje da se kaje što je 2014. godine otišao u Beograd na liječenje kod doktorke Marijane

E. Škorić

U intervjuu za brazilski ESPN, Diego Costa je govorio i o tome kako se 2014. godine u Beogradu liječio kod doktorke Marijane Kovačević.

Costa je bio povrijeđen pred finale Lige prvaka protiv Real Madrida i spas je potražio kod čuvene doktorke iz Beograda.

"Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu liječenja i otišao kod te doktorke. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali se dosta tu i lagalo. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dvije cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Prije tog me je strašno bolio mišić, a poslije nisam osjećao nikakav bol", kazao je Costa, pa je dodao:

"Onda se desio jedan od najtužnijih momenata u mojoj karijeri. Prije nego što sam i istrčao na teren u finalu LŠ osjetio sam neki grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao niti išao na terapiju, jer bi ostavio mjesto nekom od saigrača".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije