Costa se oglasio nakon incidenta: Želim se izviniti svima...

Brazilac pretjerao

Costa se oglasio nakon incidenta: Želim se izviniti svima...

Brazilski krilni fudbaler Douglas Costa danas je šokirao fudbalski svijet jer je pred kraj utakmice protiv Sassuoloa pljunuo protivničkog igrača zbog čega je dobio direktan crveni karton. 

Costa se sada zbog ovog čina suočava sa vjerovatno tri utakmice suspenzije, a možda i nešto više, a nakon susreta je odlučio da uputi izvinjenje svima.

"Želim se izviniti svim navijačima Juventusa zbog pretjerane reakcije koju sam pokazao tokom današnje utakmice. Također se izvinjavam svojim saigračima koji su uvijek na mojoj strani u dobrim i lošim situacijama. Bilo je to ružno, izvinjavam se svima zbog toga", napisao je Costa na Instagramu i dodao:

"Želim razjasniti da ovo ponašanje nema nikakve veze sa onim što sam pokazivao tokom moje karijere".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svemu dodajmo da je trener Juventusa Max Allegri potvrdio da će Brazilac biti kažnjen zbog svog postupka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Izvinjava se svojim suigracima i navijacima a ne protivnickom igracu. Stoka obicna.
28 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi