Costu iznervirao novinar: Ne postavljaj glupa pitanja!

Napadač Španije nervozan

Costu iznervirao novinar: Ne postavljaj glupa pitanja!

Brazilac sa španskim pasošem Diego Costa uspio se posvađati i sa novinarom. 

Costa sinoć protiv Irana nije uspio da pruži ni blizu sličnu partiju onoj protiv Portugala prije nekoliko dana kada je postigao dva pogotka. Iako je protiv Irana bio strijelac jednog gola, utisak je da je na terenu bio gotovo nevidljiv, a to je primjetio i jedan novinar.

29-godišnji napadač nije bio sretan kada ga je novinar pitao o njegovom pristupu utakmici.

"Ne znam koji si meč ti gledao. U prvom poluvremenu su nas provocirali sve vrijeme. Morate doći i pogledati utakmicu onakvu kakva jeste, ne samo zbog toga što je to vaša zemlja, a vi dolazite ovdje da bi postavljali glupa pitanja", rekao je Costa.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Španija je sinoć porazila Iran sa 1:0 golom upravo Coste koji je sada drugi strijelac turnira iza Cristiana Ronalda koji ima četiri pogotka, odnosno gol više od napadača Atletico Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi