Courtois: Očito da navijači Chleseaja ne znaju cijelu istinu

Još u martu je znao da napušta klub

Courtois: Očito da navijači Chleseaja ne znaju cijelu istinu

Endin Čaušević

Belgijski golman Thibaut Courtois našao se na meti navijača Chelseaja nakon komentara na račun svog dojučerašnjeg kluba.

Courtois je ovog ljeta odlučio napustiti Plavce i potpisati za Real Madrid, a samo nekoliko sedmica izjavio je da je kraljevski klub u svakom pogledu iznad Chelseaja što je naljutilo navijače ovog kluba. Belgijanac se nakon svega ponovo oglasio i pokušao je malo da smiri strasti.

On je izjavio da je veoma tužan zbog svega što se dešava, te da navijači Chelseaja ne znaju pravu istinu svega što se dešavalo prije njegovog odlaska u Real Madrid.

"Veoma sam tužan i očito da navijači ne znaju cijelu istinu. Još u martu sam odlučio da napustim klub, a Chelsea je to odmah prihvbatio. Nisam želio pričati o tome dok se nije desilo, ali nisu se ni oni baš podrudili da me pokušaju zadržati", rekao je Courtois.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
Covjek dobro reko normalno da je Real veci klub
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi