Coutinho britanskim medijima dao do znanja gdje želi nastaviti karijeru

Nema namjeru napuštati Barcelonu

Coutinho britanskim medijima dao do znanja gdje želi nastaviti karijeru

Admin Čaušević

Philippe Coutinho nema namjeru napusitti Barcelonu. Potvrdio je to sjajni brazilac u izjavi za Sunday Mirror. 

Coutinho je poručio da u svojim planovima ne vidi povratak u Premiership te da s timom iz Katalonije želi osvojiti što je moguće više trofeja.

"Moja glava je u Barceloni, povratak u Premiership nije u mojim planovima. Ovo je moja druga sezona u Barceloni, već sam osvojio neke trofeje, ali želim još", kazao je Coutinho pri čemu je vjerovatno mislio na osvajanje Lige prvaka.

Barcelona je Coutinha u januaru 2018. godine platila 135 miliona eura, a dojam je da za sada nije opravdao uloženi novac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednjih sedmica inostrani mediji nagađaju oko njegovog povratka na Ostrvo, tačnije prelaska u Manchester United, a navodno ga i Neymar pokušava nagovoriti da pređe u PSG.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi