Coutinho: Igrati za Liverpool je ostvarenje sna
Foto:EPA

Brazilac sa oduševljenjem govorio o Redsima

Coutinho: Igrati za Liverpool je ostvarenje sna

S. Bošković

Veznjak Liverpoola, Philippe Coutinho, opisao je Liverpool kao veliki klub i tvrdi da je igranje za Anfieldu ostvarenje sna.

Dvadesettrogodišnjak pridružio se engleskom velikanu u januaru 2013. godine i brzo je postao jedan od ključnih igrača u klubu.

Coutinho je za engleske medije izjavio pred Merseyside derbi izjavio: 

"Liverpool je veliki klub. Nevjerovatno je biti na terenu, biti u mogućnosti igrati na njemu, pred navijačima koji navijaju za vas", rekao je Coutinho, te još dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da budem iskren teško je ovo opisati.  Nevjerovatno je kad igrate dobro i fanovi pjevaju vašu pjesmu onda osjećate da su oni svi iza vas. Oni vas ohrabljuju  da radite fenomenalne stvari, da date sve od sebe na prelijepom Anfieldu. Kad igrate u klubu kao Liverpool to je kao da su vam se snovi ostvarili".

Coutinho je karijeru počeo u Vasco da Gami, a nakon toga je igrao za Inter iz kojeg je došao u grad na rijeci Mersey.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.