Coutinho krenuo da slavi, pa shvatio da je još uvijek igrač Barcelone

Zanimljiva scena sa tribina

Coutinho krenuo da slavi, pa shvatio da je još uvijek igrač Barcelone

M. Šljivak

Bayern nakon prvih 45 minuta vodi sa 4:1 protiv Barcelone i samo čudo može Bavarce spriječiti da ne ostvare plasman u polufinale Lige prvaka.

Bayern je poprilično razbio Katalonce iako su i oni imali nekoliko sjajnih šansi da postignu još poneki gol.

Interesantna situacija desila se na tribinama gdje sjede rezervni igrači oba tima. U centru pažnje bio je Brazilac Philippe Coutinho, koji je na posudbi iz Barcelone u Bayern.

Nakon četvrtog gola Bayerna, Coutinho je bio spreman da počne slaviti, ali kao da se u posljednji trenutak sjetio da je još uvijek pod ugovorom sa Barcom, pa je gol nagradio samo aplauzom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zanimljiva scena...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Twista
Uci ce on bezo u drugom i dati gol. To je karka, vrati se sve, sto su ga podcjenjivali u Barci...zivi bili pa vidjeli...
16 1
Shik
Niti ce se vratiti u Barsu niti ce dugo biti u Bayernu....
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi