Coutinho ostavlja "desetku" na Anfieldu, već izabrao broj u Barceloni?
Brazilac je odbrao broj koji je trenutno zauzet. Najavljuje li to i jedan odlazak sa Nou Campa?

Brazilac je i dalje glavna tema evropskih medija

Coutinho ostavlja "desetku" na Anfieldu, već izabrao broj u Barceloni?

Transfer saga Philippea Coutinha kao da nema kraja. Baš kao i proteklog ljeta Barca je uvjerena da će uspjeti realizovati Coutinhov transfer, dok iz Liverpoola ponovo tvrde da on nije na prodaju.

Ipak, sve je izglednije da će Liverpool ove zime "popustiti" i da će Coutinho konačno krenuti put Nou Campa.

Britanski Express smatra da će Kataloncima biti dovoljno oko 130 miliona funti kako bi "nagovorili" Liverpool da pusti sjajnog brazilskog veznjaka.

Čini se da je poput Barce i sam Coutinho uvjeren da će Nou Camp u narednim danima postati njegov novi dom, pa tako španski Don Balon tvrdi da je Brazilac već izabrao broj koji će nositi na dresu u svom novom klubu.

Navodno je Coutinho odbarao broj sedam, koji u Barci trenutno "duži" Arda Turan, što bi značilo da je turski fudbaler veoma blizu napuštanja katalonske ekipe.

Upravo bi Arda Turan trebao pomoći Barci da prikupi sredstva sa Coutinhov transfer, s obzirom da se već odavno špekuliše da je Turčin na izlaznim vratima Nou Campa, te da će ga Barcelona prodati tokom ovog prelaznog roka.

Inače, proteklih dana su se pojavile informacije da je Milan zainteresovan za Ardu Turana, te da će na Nou Camp uskoro stići i službena ponuda Rossonera za ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Učestvujte u anketi! Potrebno je da lajkujete naš "fudbal" page na Facebooku, a nakon što odaberete svog favorita, moći ćete iz sekunde u sekundu pratiti i rezultate ankete i mišljenje javnosti. Naravno, svoje mišljenje možete obrazložiti u komentarima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi