Coutinho ponovo ide u novi klub i ima čak pet ponuda

Uprkos slabim igrama u Bayernu

Coutinho ponovo ide u novi klub i ima čak pet ponuda

Esmer Oštraković

Svima je jasno da Coutinho neće ostati u Bayernu, jer nije pokazao ono što se od njega očekivalo u ovoj ekipi.

Tako Bayern neće iskoristiti opciju da ga za 120 miliona eura otkupi od Barcelone, te će se on vratiti u Španiju nakon isteka posudbe.

Ipak, teško da će ovaj nogometaš ostati i u Barceloni, gdje za njega nema mjesta, a navodno na stolu ima pet ponuda.

Riječ je o četiri ponude iz Engleske, te jednoj iz Francuske. Kada je riječ o timovima iz Engleske, to su dva rivala iz Manchestera, zatim Tottenham, te Liverpool koji bi ga vratio po nekoj razumnoj cijeni.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Coutinho je već prije rekao da bi teško igrao za bilo koji drugi klub u Engleskoj osim za Liverpool, što Redsima daje najveće šanse za njegovo dovođenje.

Top Komentari

Jupp
Realno, odlican igrac sa mnogo potencijala. Mislim da se dokazao u Bayernu ali tesko da ce Bayern za igraca u tim godinama, izdvojiti 120 mil. eura..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi