Sprema se "bomba" za sutra: Barcelona kontaktirala Bayern, a glavna tema bio je Philippe Coutinho

Brazilac se vraća na Camp Nou?

Sprema se "bomba" za sutra: Barcelona kontaktirala Bayern, a glavna tema bio je Philippe Coutinho

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho pred početak sezone stigao je u Bayern na posudbu iz Barcelone.

Coutinho je u minhenski klub stigao na posudbu do kraja ove sezone, a Bavarci će na ljeto imati šansu da otkupe njegov ugovor za 120 miliona eura.

Međutim, njemački Bild je objavio da Bayern neće kupiti Coutinha i da su to već saopštili čelnicima Barcelone. Zbog toga se sve više špekuliše o tome da će ova situacija dobiti veliki preokret.

Katalonski Sport objavio je danas da u Barceloni ozbiljno razmišljaju o tome da Coutinha vrate s posudbe već sada. Oni su Bavarcima saopštili da žele prekinuti Coutinhovu posudbu i vratiti ga na Camp Nou, te da u tom slučaju neće dovoditi novog napadača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ranije je i Quique Setien izjavio da mu se Coutinho itekako sviđa kao igrač i očito je da želi da ga klub vrati iz Bayerna. Čelnici Barce će održati danas razgovore s Bayernom i nadaju se da će oni pristati na prekid posudbe jer su već odlučili da na kraju sezone neće kupiti Brazilca.

No, da li će Bayern pristati na takvu ponudu Barcelone znat će se već sutra kada se završava zimski prelazni rok.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BaboBih
A ja bombe, igrac se vraca u SVOJ klub sa posudbe... sokiran sam
4 0
Bayern Munchen
Kasnite gospodo, stara vijest..ispostavice se lazna
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi