Coutinho propušta sutrašnju utakmicu protiv Huddersfielda

Brazilac se povrijedio

Coutinho propušta sutrašnju utakmicu protiv Huddersfielda

Fudbaleri Liverpoola sutra će na Anfieldu dočekati Huddersfield u okviru 10. kola Premiershipa.

Ekipa Jurgena Kloppa i ove sezone igra veoma promjenjivo u svim takmičenjima, a u Premiershipu se trenutno nalaze na 9. mjestu sa čak 12 bodova manje od lidera Manchester Cityja.

Redsi su u posljednjem kolu izgubili na gostovanju kod Tottenhama sa visokih 4:1 i ekipa Jurgena Kloppa sutra naprosto mora slaviti pobjedu. 

Posao će im biti znatno teži jer Klopp sutra neće moći računati na jednu od prvih zvijezda tima Philippea Coutinha. Brazilski fudbaler se povrijedio na treningu Redsa i propustit će sutrašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To svakako nisu dobre vijesti za Kloppa jer još uvijek ne može da računa na Adama Lallanu i Sadio Manea. 

Podsjetimo da je Coutinho početkom sezone imao problema sa leđima, a da je ukupno do sada odigrao devet mečeva u sezoni te je postigao četiri gola i upisao tri asistencije. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi