Coutinho se potpuno neočekivano vraća u bivši klub?

Kao grom iz vedra neba

Coutinho se potpuno neočekivano vraća u bivši klub?

Brazilski reprezentativac Philippe Coutinho trebao bi ovog ljeta napstiti Barcelonu.

Podsjetimo, ovaj veznjak se trenutno nalazi na posudbi u Bayernu, ali prema izvještajima minhenski klub ga neće zadržati u svojim redovima.

Barcelona također više ne računa na njega, pa se sedmicama špekuliše o tome gdje će nastaviti karijeru.

Za sada su se najvieš spominjali engleski timovi poput Tottenhama ili Chelseaja, ali Express prenosi kako se u igru iznenada uključio i njegov bivši klub Liverpool.

Redsi su prodali Coutinha prije dvije i pol godine i on od tada više nije isti igrač. Zato i čude navodi da bi ga Liverpool htio nazad, pa ovu vijest svakako mnogi doživljavaju kao iznenađujuću.

Ipak, o svemu je još uvijek rano pričati jer u svjetskom fudbalu, posebno u ligama kao što su Bundesliga ili Premiership, u ovim trenucima ima daleko važnijih tema.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još uvijek se ne zna da li će i kada prvesntva biti nastavljena, a također ni od kojeg do kojeg datuma će trajati prelazni rok. Dakle, da bi provjerili istinitost ovakvih špekulacija, morat ćemo sačekati još nekoliko mjeseci.

Kada već govorimo o Coutinhu, treba reći da je on ove sezone upisao ukupno 32 utakmice te je postigao devet golova uz osam asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

neddim
Ko ce vama vjerovat
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi