Coutinho: Zna se ko je trenutno najbolji na svijetu

Coutinho: Zna se ko je trenutno najbolji na svijetu

Edmir Škorić

Nogometaš Liverpoola Philippe Coutinho ne krije ko je trenutno najbolji na svijetu.

Coutinho briljira ov sezone u dresu Liverpoola i najzaslužniji je za dobre igre Redsa u Premier ligi, a sada ga povezuju s Barcelonom.

„Moja tri najbolja igrača na svijetu je MSN trio. Jedan je brz, drugi je spretan, a treći daje golove, oni su zajedno kompletni. Postoje naravno i drugi igrači kao što je Cristiano Ronaldo, ali ova trojica djeluju savršeno zajedno“, rekao je Coutinho.

To je dodatni razlog da navijači Barce vjeruju u Coutinhov dolazak na Nou Camp, mada vjerujemo da će on još neko vrijeme biti lojalan Redsima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi