Coutinhova objava na Twitteru izazvala bijes navijača Liverpoola

Oglasio se povodom Dana očeva

Coutinhova objava na Twitteru izazvala bijes navijača Liverpoola

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho navukao je na sebe bijes navijača Liverpoola kada je u januaru odlučio da napusti ovaj klub i pređe u Barcelonu.

Od dolaska iz Intera Coutinho je bio miljenik navijača Liverpoola, ali sve to je palo u vodu kada je odlučio da ode u Barcelonu. Navijačima Redsa sada je Coutinho jedan od najomraženijih igrača i sigurno je da mu nikada neće oprostiti što je napustio Anfield na takav način.

Čini se da pristalice Liverpoola sada čekaju svaki Coutinhov potez kako bi mu nešto prigovorili. Naime, Coutinho se jučer oglasio na Twitteru kako bi čestitao Dan očeva i sigurno da nije očekivao da će to izazvati bijes navijača engleskog kluba.

Navijače Liverpoola povrijedilo je to što je Coutinho u svojoj čestitci za Dan očeva pričao o vjernosti i poštovanju aludirajući da upravo nije imao takav odnos prema Redsima kada je napuštao Anfield.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi