Coutinhova proslava se nije svidjela Rivaldu: Nije lijepo tako se ponašati s navijačima

Oglasio se legendarni Brazilac

Coutinhova proslava se nije svidjela Rivaldu: Nije lijepo tako se ponašati s navijačima

Fudbaleri Barcelone plasirali su se preksinoć u polufinale Lige prvaka nakon što su na domaćem terenu pobijedili Manchester United sa visokih 3:0. 

Jedan od strijelaca za Barcu bio je Brazilac Philippe Coutinho koji je pogodak proslavio na kontroverzan način.

On je očito nezadovoljan što ga navijači Barcelone i mediji konstantno kritikuju jer ne pruža partije kakve se očekuju od igrača koji je toliko plaćen, pa je tokom proslave gola začepio uši i zažmirio.

Naravno, time je htio pokazati da ne sluša i ne vidi kritike, a njegovo ponašanje se nije svidjelo legendi Barce Rivaldu.

"Nije to bio lijep gest. Postigao je sjajan gol, ali nikada nije dobro uraditi tako nešto navijačima", kazao je Rivaldo za "Marcu" i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Navijači ga kritikuju jer znaju da mora ponuditi više. Ne znam šta se desilo s njim tokom sedmice, šta je pročitao u novinama ili vidio na televiziji, ali mora nastaviti raditi, misliti o narednoj utakmici i postizati golove".

Podsjetimo, Coutinho i njegova Barcelona će u polufinalu igrati protiv Liverpoola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi