Čovjek kojeg je cijeli život pratila samo nesreća je baš sinoć po prvi put imao sreće
Kolovos je gol posvetio svom ocu

Grčki igrač je imao velikih problema u svom životu

Čovjek kojeg je cijeli život pratila samo nesreća je baš sinoć po prvi put imao sreće

S. Pašalić

Bosna i Hercegovina je sinoć propustila veliku priliku da dođe do pobjede protiv Grčke i na kraju je stigla samo do boda.

Sjajno su igrači Roberta Prosinečkog ušli u utakmicu i golovima Višće u 10. i fantastičnog gola Pjanića iz slobodnog udarca u 15. minuti poveli sa 2:0.

Ipak, Grci su u 64. minuti iz penala smanjili na 2:1, a samo minutu nakon toga Miralem Pjanić je dobio crveni karton nakon čega je Grčka krenula svim silama u napad i u 85. minuti golom Dimitriosa Kolovosa stigla do 2:2.

Strijelca drugog gola Grčke život nije mazio i u svojoj karijeri je imao dosta problema. Karijeru je počeo u Panioniosu 2010. godina odakle je 2013. godine otišao u Olympiakos, a nedugo nakon toga je poslan nazad u Panionios na posudbu.

Zatim je završio u Mechelenu u kojem je imao mnogo problema sa povredama koje ga nisu ostavljale na miru, a nakon toga je otišao u Willem II gdje je odigrao samo tri utakmice u kojima je ukupno na terenu proveo 65 minuta. Veliki dio svog boravka u ovom klubu Kolovos je proveo ili na klupi ili uopšte nije bio uvrštavan u ekipu za mečeve koje je Willem II igrao.

Početkom januara ove godine stigao je na posudbu u kiparsku Omoniju u kojoj je konačno i krenuo da igra, te se tri puta upisao u listu strijelaca.

Kolovos je u svom životu imao dosta teških trenutaka. Već sa 18 godina je doživio svoju prvu ozbiljniju povredu. U tim trenucima, kada mu je bilo jako teško, situacija se dodatno pogoršala nakon što je ostao bez oca koji mu je bio velika podrška.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dimitrios se od tada borio sam protiv svih poteškoća i nesreća i to mu se isplatilo kada je 2013. godine potpisao za Olympiakos, ali nije nikada dobio pravu šansu u ovom klubu.

Gol koji je sinoć postigao posvetio je ocu, a igrač koji je cijeli život imao dosta nesreće u karijeri sinoć je imao sreću i postigao je gol, baš sinoć i baš protiv naše reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi