Čovjek koji je izbačen sa spiska 2014. godine poslao poruku Saneu

Landon Donovan se oglasio na Twitteru

Čovjek koji je izbačen sa spiska 2014. godine poslao poruku Saneu

Endin Čaušević

Leroy Sane i dalje je glavna tema u sportskoj javnosti nakon što je jučer saopšteno da neće igrati za Njemačku na Mundijalu.

Selektor Njemačke, Joachim Low, objavio je spisak od 23 igrača koji putuju za Rusiju, a svi su bili u šoku kada su vidjeli da Sanea nema na ovom spisku. Iako je u odličnoj formi i iza sebe ima sjajnu sezonu na kraju nije dobio mjesto u ekipi.

Na Twitteru se oglasio i legendarni američki fudbaler Landon Donovan koji je istu sudbinu doživio prije četiri godine kada se nije našao na spisku Sjedinjenih Američkih Država za SP u Brazilu. Landon se našalio sa Saneom i "pozvao" ga na piće kako bi popričali o svojim iskustvima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi