Saneov tweet od prije deset dana danas izgleda veoma tužno

Ne ide na Mundijal

Saneov tweet od prije deset dana danas izgleda veoma tužno

Endin Čaušević

Leroy Sane se nije našao na spisku Njemačke za Svjetsko prvenstvo iako iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu Manchester Cityja.

Selektor aktuelnog prvaka svijeta uspio je šokirati njemački javnost nakon što je saopštio spisak i odluku da Sanea neće voditi u Rusiju. Iako je ovaj 22-godišnji igrač Cityja u nevjerovatnoj formi na kraju je Low odlučio da neće putovati na SP.

Ova odluka je žestoko šokirala javnost u Njemačkoj, ali i širom svijeta. Sane je bio siguran da će biti u avionu za Rusiju, a to najbolje pokazuje njegov tweet od prije dvije sedmice. Uz fotografiju sa Julianom Draxlerom ovaj igrač je napisao "Avantura može početi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti