Petev se mučio u derbiju, a onda u vatru gurnuo Bosanca: 90 minuta, pogodak i ludo slavlje

Koljić 'zapalio' stadion, nastala je prava ludnica

Petev se mučio u derbiju, a onda u vatru gurnuo Bosanca: 90 minuta, pogodak i ludo slavlje

Samir Mlaćo

Patila se rumunska Craiova koju sa klupe odnedavno predvodi nekadašnji bh. selektor Ivaylo Petev večeras u derbiju protiv Cluja, a onda džoker sa klupe spašava Bugarina.

Naravno, on je Bosanac. Elvir Koljić je u proteklom periodu imao mnogo problema sa povredama, ali nije se predavao.

Uporan je bio i vraćao se na teren, a sada je šansu dobio u 55. minuti umjesto Markovića i iskoristio je na najbolji način.

Nakon jednog odbijanca lopta dolazi do Koljića koji je siguran i stadion je eksplodirao.

Koljić je potvrdio golgeterske sposobnosti, šutirao uz stativu i gostugjući golman nije imao šanse. Domaći navijači su počeli sa slavljem, a Koljić je čak i skinuo dres.

"Kakav momenat za Craiovu, kakav momenat za Koljića", govorio je rumunski komentator.

Oglasi

Pogledak pogledajte u video prilogu.

Craiova je ovom pobjedom ostala na trećem mjestu sa istim brojem bodova kao i Cluj, a lider je FCSB koji ima 37.

Sigurno itekako važna tri boda za Craiovu, te će donijeti osmijeh na lice Petevu, ali i njegovim pomoćnicima koji su iz naše zemlje.

🎙️ SĂ ÎL ASCULTĂM PE “DRAGONUL” ELVIR KOLJIC. #TheDragon

Posted by Universitatea Craiova on Saturday, December 2, 2023

Kada je Koljić u pitanju, ovo mu je prvi pogodak ove sezone u osam utakmica. Imao je mnogo problema sa povredama, pa će mu i ovaj meč dobro značiti za samopouzdanje.

Zbog toga i jeste 'poludio' nakon pogotka, te burno proslavio pogodak, ali i svakako zbog pobjede svog tima.

Top Komentari

Hanibal
u vatru gurnuo Bosanca??? Zasto ne moze u vatru gurnuo Bosnjaka??? Da je Hrvat ikli Srbin bilo bi Hrvata ili Srbina, a kada su Bosnjaci u pitanju oni su u ovom portalu: Bosanci, Hercegovci, Krajisnici samo ne ono sto jesu etnicki i po Ustavu BiH: Bosnjaci. Normalnom covjeku se smuci ovako nepostovanje jedne nacije i povladivanje drugima. Ne znam da li neko iz BiH vlasti cita ovaj portal ali je pravo vrijeme za reakciju. Nejma pravo jedna reakcija izmisljati naciju (nepostojecu) (Bosanac je samo geografski pojam ali ne i etnicki naziv za Bosnjake).
2 0
Koljicfan
Elvir Koljic igracina!!! Svaka cast majstore....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi