Crespo odlazi, pitanje je gdje?
Crespo odlazi iz Milana

Crespo odlazi, pitanje je gdje?

Edmir Škorić

Iskusni Argentinac Hernan Crespo uskoro će pronaći novu sredinu, obzirom da u dresu Intera ne dobija priliku, a kako sada stvari stoje, za njega se interesuju Fiorentina, Genoa i Napoli.

Donedavno je bilo izvjesno kako će napadač Hernan Crespo preći u Firenzu, gdje bi činio dio ubojitog napada Fiorentine, ali njegov menadžer Fernando Hidalgo je otkrio da postoje i neke druge ponude.

"Ne znam dali je Fiorentina i dalje zainteresovana za Crespa. Moram razgovarati sa njihovim sportskim direktorom Panatelom Corvinom", riječi su igračevog menadžera. "Trenutno nisam u Italiji pa vam nisam u mogućnosti reći nešto više o budućnosti Hernana, barem do sljedeće sedmice", rekao je Hidalgo za italijanske medije.

Igračev menadžer je potvrdio da predstavnici Napolija i Genoe također razmišljaju o dovođenju veterana u svoje redove. 33-godišjak je rezerva u Interu, a u malo vremena što je dobivao od trenera Mourinha, uspio je postići i dva pogodka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.