Smijao se Maguireu u lice nakon gola, a onda mu fudbal pokazao koliko može biti surov

Lekcija za defanzivca Tottenhama

Smijao se Maguireu u lice nakon gola, a onda mu fudbal pokazao koliko može biti surov

E. Čaušević

Manchester United sinoć je na Old Traffordu pobijedio Tottenham sa 3:2.

Ljubitelji fudbala mogli su da uživaju u meču Uniteda i Tottenhama na kojem smo vidjeli čak pet golova, te još jedno maestralno izdanje Cristiana Ronalda koji je zabio hat-trick i donio pobjedu Crvenim đavolima.

United je poveo već u 12. minuti kada je Ronaldo zabio fantastičan pogodak za preko 20 metara za 1:0. Ipak, Tottenham se u 35. minuti vratio nakon što je Harry Kane pogodio za 1:1 iz penala.

No, samo tri minute kasnije Crveni đavoli su ponovo poveli. U centru pažnje je i ovaj put bio Ronaldo koji je povisio na 2:1 nakon što ga je sjajno uposlio Jadon Sancho.

Novi šok za navijače Uniteda stigao je u 72. minuti. Tragičar je opet bio Harry Maguire koji je zabio autogol za 2:2, ali u centru pažnje našao se protivnički štoper Cristian Romero koji se smijao u lice Maguireu nakon autogola.

Image

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, fudbal je još jednom pokazao koliko može biti surov kada se ponašaš tako bezobrazno. Naime, samo devet minuta kasnije United je zabio gol za 3:2 kada je Ronaldo sjajno glavom savladao Llorisa i donio pobjedu svom timu.

Romero je ponovo bio u centru pažnje nakon ovog gola, ali sada mu nije bilo do slavlja i ismijavanja protivnika.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Ja mislim da je maguire skrivio bar 15 golova ove sezone… sjest ću jednog dana i pregledati sve njihove highlights i brojati… prošle sedmice za city je pomogao kod minimalno 3, ove sedmice zabi… da nije Englez DAVNO bi na tribine bio Poslat
5 0
Goran86
Najbolji stoper engleske kazu englezi
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi