Cristiano Junior briljira u Juventusu dok njegov otac još uvijek čeka na prvi gol

Dao devet golova na dvije utakmice

Cristiano Junior briljira u Juventusu dok njegov otac još uvijek čeka na prvi gol

Endin Čaušević

Navijači Juventusa još uvijek čekaju na debitantski gol Cristiana Ronalda, a nadaju se da bi se to moglo desiti danas kada će Stara dama na svom terenu ugostiti Sassuolo.

Portugalac na prve tri utakmice za Juventus nije uspio da zatrese mrežu protivnika iako je imao dosta prilika. Jasno je da je potrebno još neko vrijeme da se CR uklopi u novu ekipu što nije slučaj s njegovim sinom Cristianom Juniorom koji je prije dvije sedmice debitovao za Juve U9.

Cristiano Junior je na svom debiju postigao čak četiri gola, a u istom ritmu nastavio je i jučer. Omladinci Juventusa igrali su protiv Polisportiva Santa Rite, a Cristiano Junior je postigao nevjerovatnih pet golova. Imao je podršku s tribina od svoje porodice, a jedan od golova zabilježila je Ronaldova djevojka Georgina.

Top Komentari

rifresh
bit ce nesto od njeg , kad lik bude davo po 100golova po sezoni u seniroma,
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti