Svi su u čudu: Teško je uopšte objasniti kako je Ronaldo ovo napravio

Izveo je svoj poznati udarac

Svi su u čudu: Teško je uopšte objasniti kako je Ronaldo ovo napravio

Midhat Šljivak

Nevjerovatan potez na treningu Juventusa napravio je Cristiano Ronaldo.

Najbolji fudbaler svijeta uvijek je u centru pažnje, a o onom što je napravio tokom jučerašnjeg treninga se itekako priča.

Izveo je CR nevjerovatan šut, a putanja lopte je potpuno neobjašnjiva i zaista ju je teško objasniti.

Svi su u čudu gledali kako koristi svoju poznatu tehniku tomahawk, a lopta je skrenula lijevo, pa se zatim okrenula i otišla na desno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo očigledno u jako dobroj formi i raspoloženju dočekuje nedjeljni meč Serije A u kojem će protiv Sassuola tražiti svoj prvi gol u dresu Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Bez veze..,
8 5
Chupy
Ja mislim da ju je zakalaumfo momacki, zato je to :) :) ;)
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi