Ronaldo na meti čelnika Al-Nassra!? "On samo zna da kaže "siu", potrošio sam 200 miliona"

Nezadovoljni nastupima Portugalca

Ronaldo na meti čelnika Al-Nassra!? "On samo zna da kaže "siu", potrošio sam 200 miliona"

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo stigao je kao veliko pojačanje u Al-Nassr. U prve dvije takmičarske utakmice, nije se pokazao kao pojačanje, a sada navodno trpi velike kritike čelnika kluba.

Početkom godine, nakon niza špekulacija, Cristiano Ronaldo je predstavljen kao novi igrač Al-Nassra.

Avantura u Aziji nije dobro krenula jer je morao prvo odraditi dvije utakmice suspenzije "naslijeđene" iz Engleske.

Nakon toga, debitovao je s dva pogotka u prijateljskoj utakmici 19. januara gdje su igrači Al-Nassra i Al-Hilala kombinovano igrali protiv PSG-a.

Ipak, u prve dvije takmičarske utakmice u novom klubu nije imao golgeterski učinak, a nekoliko njegovih poteza ismijavano je na društvenim mrežama.

Sada s Arabijskog poluotoka dolaze zanimljive vijesti. Navodno je jedan od čelnika kluba uhvaćen kako kritikuje Ronalda.

Oglasi

Al-Nassr je eliminisan od Al-Ittihada u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije rezultatom 1:3, a na kraju je trener Rudi Garcia napravio "žrtvenog jarca" od Cristiana Ronalda:

"Jedna od stvari koja je promijenila tok utakmica je bila njegov promašaj iz prvog poluvremena".

Nekoliko dana nakon tog meča, na društvenim mrežama se pojavio video koji je brzo postao viralan, u kojem se čini da je muškarac, za kojeg se kaže da je zvaničnik Al-Nassra, potpuno nezadovoljan nastupom Portugalca. 

"Odlazi odavde. Potrošio sam 200 miliona evra, a on samo zna da kaže "Siuuu". To nije moguće ", rekao je navodno saudijski zvaničnik, prenosi Indian Express.

Za fudbalera Portugala slijedi duel sa Al-Fatehom, zakazan za 3. februar i ostaje da vidimo da li će mu biti "treća sreća" kada je u pitanju prvijenac za novi klub. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi