Ronaldo se odlučio pozdraviti sa bivšim saigračima, u svoju luksuznu vilu pozvao četvoricu

Odabrani

Ronaldo se odlučio pozdraviti sa bivšim saigračima, u svoju luksuznu vilu pozvao četvoricu

E. Škorić

Cristiano Ronaldo (37) je krajem novembra raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, a nakon otprilike mjesec dana potpisao je iznenađujuće za klub Al Nassr u Saudijskoj Arabiji.

Ronaldo je poprilično zakuhao sa Manchester Unitedom na kraju svog drugog boravka na Old Traffordu. Dao je eksplozivan intervju Piersu Morganu u kojem je blatio menadžera Erika ten Haga ali i neke klupske legende, na kraju su mu pokazana izlazna vrata.

U međuvremenu je dobio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije koju je odmah prihvatio i za 2,5 godine ugovora dobiće oko 500 miliona eura.

Ronaldo je na ružan način napustio Old Trafford i nije stigao časno da se oprosti od saigrača, pa je CR7 nekolicinu njih pozvao u svoju luksuznu vilu na večeru.

Kako prenose britanski mediji , Ronaldo je pozvao četvoricu bivših saigrača u svoju novu vilu u Portugalu, gdje će živjeti nakon umirovljenja.

Osim toga, portugalska zvijezda pozvala ih je i u Saudijsku Arabiju, da ga gledaju "uživo" u dresu njegove nove momčadi. Četvorica nogometaša koji su dobili poziv od Ronalda su Bruno Fernandes, Casemiro, Harry Maguire i Raphael Varane.

Oglasi

Sa Fernandesom je igrao na Svjetskom prvenstvu u Kataru i godinama već imaju dobar odnos, s Casemirom je ostao u prijateljskim odnosima jer su godinama igrali zajedno u Real Madridu, kao i Raphael Varane, dok se Maguire nameće kao "uljez".

Postavlja se pitanje zašto niko od ostalih igrača nije dobio Portugalčev poziv i očigledno da je imao problema sa većinom njih, zbog čega je na kraju i želio napustiti klub.

Krajem prošle godine Ronaldo je u portugalskom gradiću Quinta da Marinha kupio vilu u kojoj će živjeti kada završi karijeru i u kojoj je pozvao svoje prijatelje iz Manchestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vila i njeno okruženje doista su spektakularni i impozantni, što možete vidjeti u fotogaleriji u nastavku, no troškovi su isplativi: 21 milion eura, iznos koji je čini najskupljom kućom u Portugalu, navode britanski mediji.

Ronaldo je velika zvijezda u Saudijskoj Arabiji, a nedavno je zaigrao protiv starog rivala Lionela Messija u prijateljskoj utakmici PSG-a i najboljih nogometaša u ligi Saudijske Arabije. Tada je postigao i dva gola, baš kao i njegov rival na drugoj strani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi