10

Komentari (10)

user1652028573
Zato će ove godine odlazak na Hadž biti 20 000 maraka.
nestofino
Nemoj sviju ti ti o Hadžu. Ako ko ima pravo da priča i piše o tome to su ljudi koji su bili na PRELIJEPOM Hadžu!!!
user1652028573
Nije mi jasno po čemu si zaključio bilo šta o meni.
Decembarski
E cuj pad u karijeri.Pa nije mu 25 godina.Zato mu je uspon na racunu.E bas se nasekirao.
malezija
Da nije primio islam i odlučio da obavi umru,
nestofino
@malezija pa valjalo bi mu da primi Islam jer to ti je brate nešto NAJ NAJJAČE na ovom dunjaluku što nas drži na ovakvim kakvi jesmo.
Ko se ne slaže i to poštujem ko ne vjeruje i to poštujem ali .. Islam je nešto huhuhuhuhuh.
A mi BiH muslimani smo nešto posebno!!!
user1652466619
Čuj pad u karijeri u 37 oj godini ?‍?
nakopitam
Pametan covjek. Nek uzme seicima lovu kad se vec nude. Siguran sam da vecina evropskih zvijezda masta o pozivu u neki arapski klub.
stranputica
Zašto maštaju? Da dobije 40 umjesto 20 miliona godišnje? To je čisti pohlep, nema tu mašte i užitka. Ronaldo je otišao zato što mu je bitno da je na vrhu po svaku cijenu u svakom trenutku, malo za psihijatra, ali dobro, svako ima svoje. Većina njih koji imaju porodice, gledaju gdje je najbolje za njihovu djecu, škola, sigurna mjesta,.... Iskreno, da li bi ti volio živjeti u S.A. odnosno zašto ne živiš tamo, nego se mučiš i deveraš po BiH odnosno EU odnosno bilo gdje....
malezija
Nebi on tamo otišao ni za tu cifru da je mogao naći bilo koji klub u Evropi da ga angazuje, nudio se svima koji igraju Champions ligu, Frankfurt, prosjek Bundeslige ga odbio, zato je pristao da ide tamo, da bar uzme pare jer to mu je na drugom mjestu nakon slave,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti