Kako zvijezde Uniteda mogu u oči pogledati Ronalda? Nevjerovatna scena se dešavala u teškom porazu
Foto - EPA

Niko kao on

Kako zvijezde Uniteda mogu u oči pogledati Ronalda? Nevjerovatna scena se dešavala u teškom porazu

M. Šljivak

Manchester United iza sebe ima još jednu katastrofalnu sezonu.

Crveni đavoli su ostali bez plasmana u Ligu prvaka. Osvojeno je tek šesto mjesto, a jedan od najvećih šamara doživjeli su u finišu sezone kada su deklasirani od Brightona s 4:0.

Cristiano Ronaldo nije mogao sam ove sezone. Njegovih 18 golova u prvenstvu nisu ispraćeni od strane saigrača, a i sam Portugalac je očigledno veoma razočaran zbog svega što se dešava u timu.

Manchester Evening News donosi zaista nevjerovatnu informaciju o onom što se dešavalo na Amex stadionu nakon poraza Uniteda od Brightona.

U glavnoj ulozi je bio Cristiano Ronaldo koji je 20 minuta ostao sam u svlačionici dok je ostatak ekipe odmah nakon poraza ekpresno otišao kući.

"Njegovi saigrači su odmah otišli kući. Ronaldo je sam sjedio u svlačionici oko 20 minuta. Izašao je sa stadiona, ali se potom vratio. Sjedio je usamljen, a zatim je ustao i otišao sa stadiona", piše MEN.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na ovoj utakmici navijači Crvenih đavola su jasno poručili da niko na terenu ne zaslužuje da nosi dres Uniteda. To je očigledno veoma pogodilo CR-a i nije mu bilo dobro.

Ronaldo će, ako ostane na Old Traffordu, po prvi put u karijeri morati da igra Evropsku ligu i bit će ga interesantno vidjeti na terenima u ovom takmičenju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Osto duže da se našminka. Pa lik je skršio Juventus. Lik je učinio da united jedva završi na 6. mjestu u prvenstvu dok su prošlih sezona igrali ligu prvaka. Ne mogu vjerovati da još ima likova koji više misle da je on nešto specijalno.
3 8
Adoii97
Ovakav profesionalac nece se zadugo rodit, da je svima stalo do kluba ko njemu sto je, moglo bi se nesto ostvarit.. Cak stavise i zao mi je ga, jer se pati s invalidima.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi