Ronaldo ima problema sa želucem, ali tek će mu se okrenuti kada vidi kakvu je ponudu dobio
Ronaldo je dobio ponudu "s drugog kraja svijeta".

Sigurno ne želi tamo da ide

Ronaldo ima problema sa želucem, ali tek će mu se okrenuti kada vidi kakvu je ponudu dobio

Eldar Ganibegović

Možemo slobodno reći da je Cristiano Ronaldo nedavnim intervjuom sebi stražnjicom zatvorio vrata Manchester Uniteda, a sada je za njega stigla zanimljiva ponuda. Zanimljiva, ali ponuda koju će sigurno odbiti.

Nakon Svjetskog prvenstva u Kataru Cristiano Ronaldo će definitivno napustiti Manchester United, ukoliko se neko čudo ne dogodi.

Portugalcu ponuda ne nedostaje, barem ako je vjerovati brojnim evropskim medijima koji neprestano pišu o tome.

Već izlizana priča je da je za njegove usluge zainteresovan njegov matični klub, Sporting iz Lisabona, a najviše se tu još spominju PSG i Bayern.

Također, jučer je objavljena informacija kako je za njegove usluge zainteresovan i David Beckham, odnosno kako bi ga htio dovesti u januaru u Inter Miami, a na ljeto i Lionela Messija kojem ističe ugovor s PSG-om.

Cristiano Ronaldo propustit će današnju prijateljsku utakmicu Portugala protiv Nigerije zbog želučanih tegoba, a kada vidi kamo ga zovu da ide, tek će mu se želudac okrenuti jer to sigurno nije ono što on želi.

Oglasi

Predsjednik A-lige Danny Townsend poslao je poruku Cristianu Ronaldu pozivajući Portugalca da razmisla o prelasku u australijski fudbal, iako tamošnji klubovi ne mogu finansijski da konkurišu onima u Evropi.

Townsend je rekao da australijski timovi mogu nadoknaditi nešto što je Ronaldu nedostajalo u Manchester Unitedu, pozivajući se na nedavni intervju Portugalca.

"Ronaldo je rekao da nije dobio ljubav i poštovanje u Manchester Unitedu, ali mi bismo mu to sigurno dali u Australiji. Možda ne možemo finansijski da se takmičimo sa drugim ponudama, ali možemo da se takmičimo na druge načine", rekao je Danny Townsend, a prenosi Mundo Deportivo.

Predsjednik A-lige je također rekao da je već pripremio ponudu za Jorgea Mendesa u vezi s Cristianom Ronaldom.

"To je definitivno mala šansa da se i dogodi, ali imamo prilično dobru ponudu za njega da dođe u Australiju", rekao je Townsend.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
priča se da i stupčanica sprema ponudu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi