Manchester City otkrio brutalnu istinu i ponizio Cristiana Ronalda

Nakon svega što je rekao

Manchester City otkrio brutalnu istinu i ponizio Cristiana Ronalda

Esmer Oštraković

Cristiano Ronaldo je u posljednjem intervjuu koji je dao Piersu Morganu, žestoko kritikovao Manchester United, te je jasno da su mu dani u tom klubu odbrojani.

Govorio je Portugalac o raznim temama, a jedna od njih bila je i potencijalni transfer u Manchester City, prije nego što je potpisao za svoj trenutni tim.

Naime, Ronaldo je rekao da je bio blizu potpisa za Manchester City, ali je na kraju odlučio da potpise za Manchester United.

O svemu su se oglasili i iz Manchester Cityja, te su rekli da navodi nisu istiniti, te da nisu imali nikakve pregovore sa Ronaldom.

Cristiano Ronaldo se vratio u Manchester United iz Juventusa, a navodno je bio jako blizu dolaska u ekipu koju sa klupe predovdi Pep Guardiola.

"Ferguson je bio ključan. Zbog njega sam prihvatio da se vratim u Manchester United. Razgovor sa njim bio je presudan", rekao je Ronaldo.

Međutim iz Manchester Cityja su rekli da sve što je Ronaldo rekao nije istina, a to je potvrdio i sam Guardiola.

"Ne, ja o tome ne znam ništa. Nismo imali nikakve kontakte sa njim. Ne znam zašto je to rekao, ali nije istina", kratak je bio Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju ostaje pitanje zašto je Ronaldo rekao sve ove stvari posebno jer je mogao predpostaviti da će iz Manchester Cityja reći istinu.

Također pitanje je i gdje će nastaviti karijeru jer je veliki broj klubova odbio njegove usluge.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1627322078
Hahahaha, kakav lazov napaceni.
7 0
MaDaj
Pitanje je zašto je to rekao? Niko se to ne pita sine, cijeli interview je bio, “ meni je najgore” najveća žalopojka koju sam vidio posljednjih godina
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi