Varane je prvi skupio hrabrosti i progovorio o riječima Cristiana Ronalda

Krenulo je

Varane je prvi skupio hrabrosti i progovorio o riječima Cristiana Ronalda

Esmer Oštraković

Nakon što je prije nekoliko dana objavljeno nekoliko video isječaka Ronaldovog intervjua sa Piersom Morganom u kojem otvoreno govorio protiv Manchester Uniteda, konačno se neko od igrača ovog kluba odlučio govoriti o svemu tome.

Radi se o Ronaldovom bivšem saigraču iz Real Madrida, te sadašnjem saigraču u Manchester United. Naravno saigraču barem do januara.

Ronaldov intervju šokirao je cijeli nogometni svijet, a naravno najviše čelnike i navijače Manchester Uniteda.

U Manchester Unitedu je navodno već interno dogovoreno da će raskinuti ugovor sa Ronaldom, samo traže najbolji način za klub.

Francuz, Varane, odlučio je da bude prvi nogometaš Manchester Uniteda koji će progovoriti o svemu, pogotovo jer je dugo igrao i u Real Madridu sa Ronaldom.

"Očito je da sve to utiče na nas. Pratimo šta se dešava i šta se govori. Pokušavamo ostati mirni u ovoj situaciji i ne želimo da se uplićemo", rekao je Varane, te je dodao:

Oglasi

"Kada se radi o zvijezdi kao što je Cristiano Ronaldo, moramo da držimo distancu. Mi smo dio kolektiva i to moramo da zapamtimo. Ono što ja želim, jeste ono što je najbolje za moj tim", završio je Varane.

Pojavile su se i informacije da bi se Ronaldo mogao vratiti u Sporting, ali od toga neće biti ništa, a to su potvrdili iz ovog kluba.

"On će uvijek biti najbolji nogometaš Portugala ikad. Postoji nekoliko načina za njega da bude na stadionu, ali neću da dižem prašinu", rekao je predsjednik Sportinga, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nikada nismo razgovarali o njegovom povratku. Ta tema ne postoji, barem kada je riječ o meni, nisam pričao o tome"; završio je predsjednik Sportinga.

Na kraju ostaje da vidimo gdje će svoju karijeru od januara nastaviti Cristiano Ronaldo jer je jasno da u Manchester United više nije dobrodošao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi