Scena iz autobusa najbolje pokazuje kakav "luđak" je Cristiano Ronaldo

Ispisao historiju

Scena iz autobusa najbolje pokazuje kakav "luđak" je Cristiano Ronaldo

Admin Čaušević

Svaka odigrana utakmica za Cristiana Ronalda obično znači i ispisan djelić historije. 

Sada već legendarni Portugalac će zauvijek pamtiti pobjedu nad Irskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

U prvom poluvremenu je promašio penal, tačnije njegov šut je sjajno odbranio protivnički golman, da bi Irci u posljednjim momentima prvog dijela kaznili to golom.

Završnica je bila šokantna, a Ronaldo je umjesto tragičara postao junak sa dva postignuta gola. Drugi je zabio u 96. minuti i to za pobjedu od 2:1.

Sa dva gola najpopularniji fudbaler današnjice je stigao do cifre od 111 golova u dresu reprezentacije čime je postao apsolutni rekorder.

Nakon izlaska sa stadiona i ulaska u autobus kamere su snimale koga drugog nego Ronalda, glavnog junaka utakmice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sjeo je do prozora i uzeo mobitel u ruke. Prvo što je uradio je potražio golove koje je postigao i evidentno je bio uzbuđen zbog novog rekorda koji će teško ikada iko stići.

Inače, novi fudbaler Manchestera Uniteda je u nadoknadi dobio žuti karton te će biti suspendovan za naredni meč što znači da će se Crvenim đavolima priključiti ranije od očekivanog.

Top Komentari

bosnjak19781998
kompleksaš i egocentrik
8 8
Zulfikar
Opaki fanaticni narcisoid, cak sto vise mozemo reci da je Ronaldo definicija tog poremecaja.
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi