Bosanac zbog Ronalda napravio potez za cijeli život, Portugalac ga nije ni doživio

Pokušao je, ali uzalud

Bosanac zbog Ronalda napravio potez za cijeli život, Portugalac ga nije ni doživio

Admin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Samo su "tatini sinovi" imali priliku da se fotogafišu sa Cristinaom Ronaldom od njegovog dolaska u Zenicu. Tu se prvenstvno misli na djecu fudbalera kao i članove porodica bh. političara, poput djece Gorice Dodik, kćerke Milorada Dodika, predsjednika entiteta RS. 

Ni kiša nije omela brojne fanove da pokušaju napraviti fotografiju sa Cristianom Ronaldom, ako ne najboljim, onda sigurno najpopularnijim fudbalerom ikad.

Portugalska ekspedicija je u Zenicu doputovala u nedjelju u popodnevnim satima, a ispred hotela ih je čekalo nekoliko desetina fanova.

Među njima je bio i jedan dečko koji je na listu svoje desne noge dao izraditi tetovažu s likom Ronalda te proslavom gola iz perioda dok je ovaj fudbaler nastupao za Real.

Dečko u pozadini sa tetovažom Ronalda

I dok je ponosno pozirao za fotografe portugalskih medija, nažalost ovog dečka Ronaldo ga nije ni doživio kao i brojne fanove, već se odmah zaputio u hotel.

Oglasi

Portugalci su u nedjelju navečer trenirali na Bilinom polju, a između ostalih priliku da se fotogafišu sa Ronaldom dobili su sinovi Edina Džeke i Miralema Pjanića što su bh. fudbaleri i javno objavili na svojim Instagram profilima.

Kako se sigurno preko štele tražila i karta više za večerašnji meč, tako su pojedinci pokušali iskoristiti politički utjecaj da dođu do Ronalda što je bio slučaj sa Goricom Dodik, kćerkom Milorada Dodika, predsjednika entiteta RS.

Tetovaža koju je dao izraditi Bosanac

Nakon prespavane noći portugalska reprezetnacija je izašla na krov hotela u laganu šetnju, a tom prilikom su ih posmatrali brojni fanovi.

I pored brojnog dozivanja i pominjanja Ronaldovog imena i oni su ostali ostali za zajedničko fotografisanje ili autogram pa ipak neće dobiti uspomenu za cijeli život.

Podsjećanja radi, utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igra se večeras od 20:45, a tribine Bilinog polja će definitivno biti ispunjenje s obzirom na ogroman interes.

Portugalci su se već plasirali na Euro i susret će im poslužiti za dodatno uigravanje, dok BiH nema šta izgubiti te bi eventualnom pobjedom ostala u igri za direktan plasman.

Top Komentari

user1663816644
Poslovica kaze: Budala i krivih drva uvijek ce biti.
2 0
Chelsea1
Ovo mu se Messi popiso na patike
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi