Sve su snimili i objavili: Portugalci šokirani "bosanskom forom" sa Bilinog polja tokom treninga

Šta se dešavalo?

Sve su snimili i objavili: Portugalci šokirani "bosanskom forom" sa Bilinog polja tokom treninga

Admin Čaušević

Nakon 12 godina reprezentacija Portugala je u Zenici, a na Bilinom polju se nije promijenilo mnogo toga, osim postavljenog hibridnog terena. Pojedini portugalski novinari su bili iznenađeni s onim što vide okolo zeničkog hrama fudbala.

Bosanci ne bi bili Bosanci da nisu sposobni doći do onog što žele, ili ovako ili onako. Pokazatelj je to situacija sa treninga Portugala.

Reprezentativci Portugala predvođeni Cristianom Ronaldom su trenirali na Bilinom polju po kišnim uslovima. Trening je bio otvoren prvih 15 minuta prema UEFA-inom pravilinku.

Nakon toga samo su odabrani mogli ostati na stadionu zbog čega su portugalski mediji ostali poprilično iznenađeni s onim što vide na jednoj od zgrada iza stadiona.

Određena grupa Zeničana je željela da vidi šta rade Portugalci te su se popeli na prozore zgrade kako bi vidjeli Ronalda i društvo.

Oglasi

Portuglaci su ih tom prilikom snimili, nazvali su ih špijunima, te su obavijestili zaštitare koji su morali intervenisati te im reći da napuste prostor.

Inače, sutra se očekuje atmosfera kakva odavno nije bila na Bilinom polju, prvo iz navijačkog revolta prema Savezu, a zatim zbog veličine protivnika.

Tribine će sigurno biti ispunjenje do posljednjeg mjesta, a BHFanaticosi su imali poseban apel za sve koji sutra dolaze bodriti reprezentativce BiH.

"Sve one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu pozivamo da u ponedjeljak, na utakmicu protiv ekipe Portugala, ponesu što više zastava s ljiljanima.

Povod je performans koji nastojimo održati sa svima poznatom pjesmom koja dugo nije bila na tribini. Početak je u 20. minuti. Vidimo se", stoji u objavi BHFanaticosa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica BiH - Portugal na stadionu Bilino polje igra se u ponedjeljak od 20:45, a pravdu će dijeliti turski arbitar Halil Umut Meler (37).

Top Komentari

user1675926959
Zenički besposličari
0 2
*p!p!t@*
Zamislite koliko bi kukali da nisu 10 puta jači hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi