Ronaldo je pružio ruku, a reakcija Fernandesa je takva da je jasno šta misli o njemu nakon svega

Intervju koji je mnoge šokirao

Ronaldo je pružio ruku, a reakcija Fernandesa je takva da je jasno šta misli o njemu nakon svega

E. Škorić

Cristiano Ronaldo našao se licem u lice s Brunom Fernandesom po prvi put nakon njegovog eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom.

Bruno Fernandes nije izgledao baš zadovoljan što vidi saigrača iz Manchester Uniteda Cristiana Ronalda dok su se dvije zvijezde srele u svlačionici pred trening reprezentacije Portugala, koja će igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Prema pisanju inostranih medija, na osnovu snimka koji se pojavio, Fernandes uopšte ne izgleda susretljivo prema Ronaldu i kao da je sve ono što je bivši as Real Madrida i Juventusa izjavio ostavilo traga i na njegove saigrače.

Na snimci podijeljenoj na društvenim mrežama u ponedjeljak navečer u portugalskom kampu, Ronaldo pokušava pozdraviti Fernandesa rukovanjem. I iako veznjak prihvaća ruku saigrača, Ronaldo ostaje otvorenih usta jer se čini da mu Fernandes nema namjeru ništa lijepo reći. Fernandes samo kratko razgovara s Ronaldom, prije nego što se makne od njega i ode sa drugim igračima Portugala.

Prvi isječci iz intervjua s Morganom počeli su se pojavljivati u nedjelju, s Ronaldom koji je tvrdio da se osjeća 'izdanim' od strane Crvenih vragova, te govori da nema poštovanja prema Eriku ten Hagu.

Oglasi

"Nemam poštovanja prema njemu (Ten Hagu) jer on ne pokazuje poštovanje prema meni. Ako ti nemaš poštovanja prema meni, ja nikada neću imati poštovanja prema tebi."

Ronaldo je otišao još dalje u isječku objavljenom u ponedjeljak, tvrdeći da mu klub nije vjerovao da je govorio istinu kada je preskočio predsezonsku turneju tima kako bi se brinuo o svojoj bolesnoj novorođenoj kćeri.

"Razgovarao sam s direktorom i predsjednikom Manchester Uniteda. Nekako nisu vjerovali da nešto nije u redu, zbog čega sam se osjećao loše. Vjerovali su, ali na isti način, nikada neću dati zdravlje svoje porodice za nogomet. Nikada. Sada, ili deset godina prije ili kasnije":

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ostaje za vidjeti hoće li naizgled narušen odnos Ronalda i Fernandesa naštetiti kandidaturi Portugala za Svjetsko prvenstvo. Evropski velikani susreću se s Ganom u svojoj prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu 24. novembra.

Što se Ronalda tiče, sada je već gotovo sigurno da više neće nositi dres Manchester Uniteda, a već u januaru trebao bi da sazna ime novog kluba. Vjeruje se da je Manchester spreman da raskine ugovor i da ga pusti besplatno, a onda će Portugalac imati priliku da odabere u kojem timu da igra. Mada, pitanje je zapravo ko još želi takvog tipa u svlačionici...

Top Komentari

Koba84
Bruno ga nije nikad ni gotivio bas
4 0
Adoii97
Trebo mu je i samaru opalit
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije