Čovjeku je 38 godina - Cristiano pomjera granice normalnog
Cristiano Ronaldo je još uvijek izuzetno brz (Foto: Screenshot)

Napast za rivale

Čovjeku je 38 godina - Cristiano pomjera granice normalnog

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je i s 38 godina izuzetno dominantan na terenu. Čuveni Portugalac večeras je raspoložen u duelu Al Nasra i Al Raeda i pokazao je kako još uvijek u njemu ima poprilične moći.

Cristiano Ronaldo je godinama unazad bio jedan od najspremnijih fudbalera na svijetu, a i s 38 godina izgleda zaista fenomenalno.

Istina, njegove fizičke mogućnosti nisu kao prije nekoliko godina, ali je Portugalac još uvijek istinska zvijer.

To je i pokazao večeras u jednom napadu svog tima. Lopta se za njegov klub činila izgubljenom, no potom je uslijedio trk portugalske zvijezde koji je pokazao da je još uvijek prava mašina.

[twitter]https://twitter.com/Miadieadario/status/1652034897970601986[/twitter]

CR je uspio doći do lopte, ali defanzivac je na kraju ipak izašao kao pobjednik jer se lopta odbila od Portugalca i otišla u gol aut.

Oglasi

Ronaldo je večeras postigao vodeći gol za svoj tim u četvrtoj minuti. Nije mu bilo teško zabiti glavom s nekoliko metara.

Imao je potom još nekoliko pokušaja prema protivničkom golu, uključujući i jedne škarice, no nije uspio zabiti i drugi gol.

[twitter]https://twitter.com/Miadieadario/status/1652023729356980228[/twitter]

Al Nassr od 55. minute vodi s 2:0 pogotkom Ghareeba i nalazi se pred pobjedom u ovom duelu.

Al Nassr bi s večerašnja tri boda ostao u igri za titulu prvaka na pet kola prije kraja. Ovaj tim bi eventualnim trijumfom došao do 56. boda.

Vodeći na tabeli je Al Ittihad s 59 bodova i utakmicom manje, a u vrhu su još Al Shabab s 50 i Al Hilal s 49 bodova.

Top Komentari

nakopitam
Kepec i njegovi podanici naaparatima
1 5
user1676560946
Lik se oklizuo ovaj trci u prazan prostor i nije ni korner izborio, cuj pomjera granice Hahahaah, lik dao domarima gol koji su 15 na tabeli u 70 ligi svijeta, za primjer nema sta
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije