Od svih igrača u Unitedu Cristiano Ronaldo kafu pije samo s jednim

Ritual prije utakmice

Od svih igrača u Unitedu Cristiano Ronaldo kafu pije samo s jednim

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je najveća zvijezda u svlačionici Manchester Uniteda. 

Dolaskom na Old Trafford neki od igrača Crvenih đavola su dobili priliku da igraju sa svojim sportskim uzorom, pogotovo se to odnosi na mlađe fudbalere.

Posljednjih sedmica dosta se špekulisalo o Ronaldovom statusu u svlačionici Uniteda te i mogućoj pobuni pojedinih fudbalera zbog najpopularnijeg sportiste svijeta.

Interesantno da prije utakmica Ronaldo pije kafu samo sa jednim fudbalerom, u pitanju je njegov sunarodnjako Diogo Dalot.

"Prije utakmice, dok smo još u hotelu, uvijek popijem kafu s Cristianom. Navukao me na kafu jer prije toga nisam bio veliki ljubitelj", rekao je Dalot.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dosta vremenena provodimo u hotelu i onda odlazimo u sobe da pričamo", dodao je 22-godišnjak.

Dalot je prošle godine bio na posudbi u Milanu, dok ove sezone igra redovno sa 20 nastupa u svim takmičenjima s tim da nije upisao ni asistenciju ni gol.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi