Zna se koji fudbaleri Manchester Uniteda su iznervirani ponašanjem Cristiana Ronalda

Želi da bude lider

Zna se koji fudbaleri Manchester Uniteda su iznervirani ponašanjem Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo sinoć je uspio prekinuti golgeterski post i konačno je zabio pogodak za Manchester United.

Crveni đavoli pobijedili su sinoć na svom terenu ekipu Brightona sa 2:0, a Ronaldo je zabio pogodak u 51. minuti utakmice za 1:0.

Uspio je prekinuti loš niz i konačno zabiti pogodak, a vidjelo se kada je slavio koliko mu je to značilo. United ove sezone ne blista previše, a u posljednje vrijeme se i Ronaldo uklopio u sivilo ekipe.

Zbog toga se u posljednje vrijeme počelo špekulisati da Ronaldo na kraju sezone želi da napusti engleski klub, te se povezuje s mogućim prelaskom u PSG.

Također, pojavile su se i špekulacije da pojedini saigrači Manchester Uniteda nisu baš najsretniji ponašanjem Ronalda. BIld je objavio da postoji nekoliko igrača koji su iznervirani što Ronaldo pokušava da bude vođa u svlačionici i već je stvorio klan oko sebe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bild je objavio da su najveće nezadovoljstvo zbog toga pokazali Marcus Rashford i Harry Maguire koji se nisu baš uklopili najbolje s Ronaldom, te ih nervira što Portugalac želi na silu da se postavi kao lider ove ekipe.

Ronaldo je oko sebe stvorio krug igrača koji ga podržavaju, a tu se ističu najviše Bruno Fernandes, Diogo Dalot, Fred i Alex Telles.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Harry Maguire je svojim fenomenalnim igrama i zalaganjem zasluzio da bude lider ove ekipe,a Penaldu ako se ne svidja nek razguli.
6 6
Goran86
Maguire je panj na kvadrat, dok za Rasforda je i onaj sto tuce cure...pele
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije