Dječak nije mogao skinuti pogled s Ronalda, a on jednim potezom pokazao kakav je čovjek

Kamera u tunelu sve snimila

Dječak nije mogao skinuti pogled s Ronalda, a on jednim potezom pokazao kakav je čovjek

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo jučer je debitovao za Al Nassr pred prepunim tribinama stadiona u Riyadhu, a u centru pažnje našao se trenutak iz tunela kada je dječak koji je izašao s Ronaldom na teren s divljenjem posmatrao Portugalca, a njegov potez će sigurno pamtiti dok je živ.

Al Nassr je jučer na svom terenu pobijedio Al Ettifaq sa minimalnih 1:0 i Ronaldo je na terenu proveo svih 90 minuta, ali se nije previše proslavio svojom igrom.

Jasno je da će Ronaldu trebati još neko vrijeme da se adaptira na novi tim i novu ligu, ali neosporno je da ima ogromnu želju da pokaže i u Saudijskoj Arabiji zbog čega je jedan od najboljih igrača svih vremena.

Stadion Al Nassra bio je prepun jučer jer su svi željeli da gledaju Ronaldov debi, a posebnu privilegiju imao je jedan od dječaka koji će ovaj dan sigurno pamtiti do kraja života.

Naime, dječak koji je držao Ronalda za ruku i s njim izašao na teren našao se u centru pažnje društvenih mreža jer je bilo jasno koliko je opčinjen Portugalcem jer nije mogao da skine pogled s njega.

On je bio presretan što je dobio šansu da na teren izađe sa svojim idolom, a kamera u tunelu snimila je kako s oduševljenjem prati svaki Ronaldov potez.

Oglasi

Portugalac je to vidio i nije htio da ignoriše ovog dječaka, te mu je uputio osmijeh koji je izazvao još veću radost na njegovom licu.

Ronaldo je dobio velike pohvale zbog toga što je uljepšao dan ovom dječaku i što će on sigurno zauvijek pamtiti taj trenutak.

I ostali dječaci koji su bili u tunelu su pomno pratili Ronalda što samo dokazuje kakvu popularnost ovaj fudbaler ima u Saudijskoj Arabiji i koliko će njegov dolazak u ovu zemlju donijeti na popularizaciji fudbala.

Podsjećamo, Ronaldo je sa ovim klubom potpisao ugovor do ljeta 2025. godine prema kojem će zaraditi čak 500 miliona eura.

Iako je tek stigao u Al Nassr odmah je dobio kapitensku tragu što dovoljno pokazuje kakvu ulogu ima u svom novom klubu.

Top Komentari

Fino alla Fine
Sve same ljudine ovi nogometasi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi