Cristianu Ronaldu nimalo se neće dopasti riječi Mohameda Salaha
Egipćanin izabrao GOAT-a.

Za njega nema dileme

Cristianu Ronaldu nimalo se neće dopasti riječi Mohameda Salaha

E. Ganibegović

Jednu fudbalsku eru obilježili su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo. Kombinovano imaju 12 Zlatnih lopti, a vječito pitanje je ko je bolji.

Mnogi kažu da je to Messi zbog talenta, a Cristiano Ronaldo zbog rada i upornosti kroz cijelu karijeru.

Na pitanje ko je bolji odgovorio je i fudbaler Liverpoola, Mohamed Salah, a za njega više nema dileme.

"Messi, mislim da sada više nema debate", rekao je Mo Salah. Afrikanac se tako osvrnuo na trijumf koji je Argentina upisala na Svjetskom prvenstvu u Kataru, uspjeh koji, po mišljenju mnogih, čini Južnoamerikanca superiornijim u odnosu na rivala iz Portugala.

Salah je tog mišljenja, ali se može primijetiti i subjektivnost, s obzirom na činjenicu da je Ronaldo legenda Manchester Uniteda, rivalskog kluba Liverpoola.

Ronaldu se ovakve riječi sigurno neće svidjeti, a poznato je kakav ego ima Portugalac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Ronaldo je početkom godine potpisao za Al-Nassr u Saudijskoj Arabiji, a debitovao je prije tri dana upravo protiv Lionela Messija.

PSG je gostovao u Rijadu u prijateljskoj utakmici protiv zvijezda Al-Nassra i Al-Hilala. Francuski tim je slavio 5:4, Messi je postigao jedan, a Ronaldo dva gola.

Top Komentari

Adrian
Ronaldo je ćaća.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi